skip to Main Content

Nupo – et godt supplement til træningen?

Her i Januar måned, er salget af Nupo steget voldsomt, men er en Nupobar en effektiv måde at smide de overflødige kilo på, eller blot spild af dine penge? Selv jeg prøvet de forskellige Nupo produkter en del gange, samt jeg taler ofte med folk som et på en Nupo kur. Andre populære slankeprodukter, som man ofte kombinere med Nupo-produkterne, er f.eks. New Nordic Chili Burn, XL-S Medical fedtbinder eller GLA. Men lad os prøve at på hvad det hele enligt er for en størrelse.

Hvad er Nupo?

Nupo er et mærke på en lang række slanke produkter, eller som de selv kalder det, måltidserstatninger. Det fungere i princippet ved at du i stedet for at spise 3 franskbrødsmadder til middag, en burger eller hvad du nu ellers en gang måtte spise. Kort og godt udskiftet middagen men en Nupobar, suppe eller et andet af deres produkter. Lidt på samme måde som f.eks. Nutrilett, hvis du kender det mærke.
På den måde for du dækket en del af dit daglige behov for vitaminer og mineraler, får en del protein, fedt og kulhydrat, men med færre kalorier end du ellers ville have indtaget. Dette skulle gerne gøre at du i løbet af dagen burde indtage færre kalorier end du forbruger. Evt. kan disse produkter også bruges som almindelige proteinbarer, og dermed få mere ud af sport og træning.

Virker Nupo?

Det helt stor spørgsmål er så – virker Nupo som lovet? Udskifter man blot et måltiden om dagen, går det simpelthen for langsomt. Spiser man slik, chips eller drikker en masse sodavand i løbet af dagen, så er det minimal effekt man får ud af disse proteinbarer.
Du kan også sagtens opnå samme resultat, ved blot at være opmærksom på hvad du spiser og portionens størrelse.
Men udskifter er man typen som ikke gider regne kalorier, veje maden osv. så kan du faktisk opnå et ok resultat hvis du udskifter to af dine daglige måltider med Nupo produkterne. Men det kræver så samtidigt at du dropper de søde sager, da de jo under ingen omstændigheder hører hjemme i en slankekur.
Så vil du gerne tabe vægt, og er træt af diæter, vejning af maden og kalorie tællerier, så er Nupo faktisk en ganske udmærket måde at gøre det på. Er du lige blevet mor, så husk at du evt. kan benytte en løbe barnevogn eller bæresele, og stadig få motion. Dermed bliver det måske ikke nødvendigt med en diæt.

Opnå optimalt vægttab med Nupo og Chili Burn

Her er et nemt lille slankeprogram som tager udgangspunkt i Nupo eller Nutrilett.
Morgenmad: 1 styk Nupo bar + et styk frugt.
Formiddag: 3-5km gang, løb eller styrketræning.
Middag: 1 Nupo suppe
Eftermiddag: lidt frugt eller grønt
Aften: Almindelig aftensmad, skær dog lidt ned på mængden af kartofler/ris/pasta og sovs.

Sørg også for at drik rigeligt med vand i løbet af dagen. Det er et vægttabs program som er ret simpelt at følge. Men er lidt sulten i løbet af dagen, men ikke noget som ikke er til at leve med. I løbet af den første måned, vil mange opleve et vægttab på omkring 6-7 kilo ved at følge dette simple lille program.
For optimal effekt, anbefales at du variere løb/gang med styrketræning. Styrketræning forbrænder ikke helt så meget som f.eks. løb, men det er med til at styrke kroppen, bygge muskler op og generelt øge din grundforbrænding i 24 timer. Husk også at hvis du går op i sundhed og helse, så plej også din hud og hår ordentligt. F.eks. ved brug af produkter som Vichy, Decubal eller La Roche-Posay.

Se mere om hudpleje og sundhed – Vichy for dig der er til sundhed og skønhed.

Den første måned, har man altid et lidt større vægttab. Dette skyldes at dine kulhydrat depoter i kroppen ofte er fyldte og har bundet lidt ekstra vand. Disse bliver tømt i løbet af den første uge, og giver dermed et relativt hurtigt vægttab på et par kilo. Derudover er træningen ofte lidt hårdere for kroppen i starten, samt du har lidt ekstra vægt at flytte rundt på, hvilket jo kræver lidt ekstra energi.
Derfor er det sjældent at man i måned 2 og 3 vil opleve helt det samme gode vægttab som i første måned.

Fordele ved at bruge Nupo

Nupo er en række af kosttilskud og måltidserstatningsprodukter, der ofte anvendes til vægttab. Der er flere fordele ved at bruge Nupo, som man bør overveje, men det er vigtigt at huske på, at individuelle resultater kan variere, og det altid er en god idé at konsultere en læge eller ernæringsekspert, inden man begynder på en ny diæt eller et nyt vægttabsprogram.

En af de primære fordele ved Nupo er bekvemmelighed. Produkterne er nemme at tilberede og tage med, hvilket gør det lettere for folk med en travl hverdag at følge en kostplan. Derudover indeholder Nupo-produkterne ofte en nøje afmålt mængde kalorier, hvilket kan hjælpe med at holde styr på dagligt kalorieindtag. Dette kan især være nyttigt for dem, der har svært ved portionkontrol.

Nupo-produkterne er også formuleret til at indeholde en balance af nødvendige næringsstoffer, hvilket betyder, at man kan få de vitaminer og mineraler, man behøver, selv mens man skærer ned på kalorier. Dette kan hjælpe med at sikre, at kroppen fortsat fungerer optimalt under et vægttabsforsøg.

Desuden kan brugen af måltidserstatningsprodukter som Nupo reducere fristelsen til at spise usunde snacks eller overspise, da de tilbyder en struktureret ernæringsplan. Dette kan især være gavnligt for dem, der kæmper med impulsspising.

Dog vil nogle personer opleve at starten på en diæt med Nupo kan give et hurtigt vægttab i begyndelsen, hvilket kan være motiverende og hjælpe dem med at holde sig på sporet.

På trods af disse fordele er det vigtigt at nævne, at langvarig afhængighed af måltidserstatninger ikke er ideel. Det er bedst at kombinere brugen af sådanne produkter med hele fødevarer og en afbalanceret kost.

Her en video der kort beskriver nogle af de forskellige Nupo produkter som kan købes. Et lille tip hvis du ønsker et godt tilbud på Nupo – med24.dk en online helse butik har ofte nogle af de bedste priser vi har fundet på Nupo. Der er næsten altid penge at spare i forhold til de lokale butikker.

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.