skip to Main Content

Smid kiloene med det rette fitness udstyr

FitnessEn af de ting, som mange af os mennesker dagligt går rundt og tumler med, er vægten. Selvom det ikke er den, man skal kigge på, men derimod spejlet, så er det ofte den, som styrer vores tanker og gøren. Hvis den viser tre kilo for meget, i forhold til hvad vi mener, vi burde veje, så kan det være med til at ødelægge hele dagen og ens humør. Så man kan bare ikke komme udenom, at den har rigtig stor betydning i mange menneskers hverdag. Heldigvis er der en måde at klare det på.

Syntes man at det bliver lidt for kedeligt at stå og knokle med nogle maskiner og vil man prøve en sjov variation. Så prøv f.eks. de nye kostumeløb der kommer i denne uge i Aalborg. Det er en del af Aalborg karneval og sponsoreret af bl.a. karnevalsshoppen. Du skal blot komme udklædt i et kostume for at få lov at deltage. Herefter vil alle deltagerne løbe om kap, iklædt flotte kostumer. Så kan det da hvis ikke blive mere festligt. Så hvis du har brug for en pause i din træning, så overvej om ikke dette her nye karnevals løb skulle have en chance?

Først og fremmest står den på hård træning. Og man må bare se i øjnene, at hvis man gerne vil ændre sin krop til noget kønnere, så må man i gang med at svede. Hvis man ikke er klar på det, så sker der heller ikke noget. Sådan er det. Det kan lyde hårdt, men det er realiteten. Dog kan hård træning være fuldstændig ligegyldigt, hvis du træner forkert. Så det handler også om at have det rette udstyr at træne med, hvis du gerne vil opnå lige netop de mål, som du har sat dig i forbindelse med træningen.

Hvis du gerne vil have større arme, så nytter det ikke noget, hvis du laver øvelser, der slet ikke har noget med armene at gøre. Så få fat i en personlig træner, som kan tilrettelægge et perfekt program til dig og dine mål. Og bliv så sat ind i det fitness udstyr, som du har behov for at bruge i din træning. For lige så snart, du begynder at bruge det rette fitness udstyr, og du begynder at give den gas til træning, så vil du hurtigt kunne komme til at se nogle resultater på din krop. Så det er bare med at komme i gang.

Vil man opnå maksimalt vægttab via træning, så skal der en kombination til af både cardio, f.eks. på en romaskine eller løbebånd, og træning med tunge vægte til. F.eks. kan man dele sit trænings program op, så man 2 gange om ugen dyrker cardio, f.eks. i form a løb eller cykling. 2 gange om ugen dyrker tung styrke træning og snupper en dag med en kombination som f.eks. Crossfit eller anden hold træning hvor man både bruger sine muskler men også får pulsen godt op.

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.