skip to Main Content

Leje en container til nedrivning af bolig

For mig er en af de bedste former for motion nedrivning. Jeg elsker at rive ting ned, alt lige fra gamle boliger til en garage. Det er en rigtig god måde at komme af med lidt aggravationer på og samtidigt få brugt alle sine muskler. Desværre roder det jo ofte rigtigt meget og kræver en masse oprydning. Det fandt jeg dog en løsning på her forleden. Jeg faldt over en artikel her på betontag.dk, som omhandlede leje af container under renovering. Og det er jo faktisk lige det jeg også stod og manglede, da jeg skulle fjerne vores gamle garage.
I første omgang havde jeg faktisk regnet med at leje en trailer og så køre murbroker osv. væk over flere gange, men det ville kræve over 10 ture og en hel del tid. Så ved at leje en container fra DC Supply AS her i Nørresundby hvor jeg bor, er det faktisk en meget nemmere måde at gøre det på. Nu kan jeg nærmest bare bære det ud i containeren, i takt med at jeg river det ned, uden at skulle bruge ekstra tid på det. Rigtigt fedt koncept, det ærgrer mig bare jeg ikke havde tænkt på det noget før.

Motion og brugen af en bæresele

Hvorfor nedrivning er en god øvelse

Nedrivning er faktisk en genial træningsform. For det første bruger du hele ryggen og en stor del af overkroppen og armene til at svinge den store hammer, som du bruger til at slå væggen løs. Derefter skal der bruges en masse ben muskler på at flytte de tunge murbroker over i en container. Faktisk så bruger du så godt som hele kroppen på sådan en opgave. Og man følger ikke at man spilder tiden, som man nu og da kan føle i et motionscenter. Når man river ned, så er det selvfølgelige vigtigt at have en stor og solid hammer, som f.eks. denne her:

Træning med gymnastik og fitness

Fokusere mere på alternativ øvelser

Alt man for har udelukkende fokus på maskiner, eller faste øvelser som benpres, knæbøj, squat osv.. Mange af disse ting, kan evt. også gøres med et barn i sin bæresele, men check lige med din læge først. Men der findes jo rigtig mange virkelige gode øvelser man kan lave ude i det virkelige liv. Øvelser som aktivere hele kroppen og kan give en bedre grund styrke end du får i et træningscenter. Udover nedrivning, er der jo mange andre lignende aktivere, som er rigtig gode for hele kroppen. Som f.eks. hugge brænde, grave huller til stolper, slæbe cementsække osv. Der er rigtig mange muligheder, hvor du får en god træning, og samtidigt yder et godt stykke rigtigt arbejde. Hvis du er heldig, kan det endda være du får lidt penge ud af dine næste “træning”. Mange former for militær træning er også rigtig godt for kroppen. Især da en stor del af disse øvelser bygger på at bruge kroppen som vægt, og ikke så meget på vægtstænker og diverse former for fitnessudstyr. For mange kan dette være et godt alternativ til fitness eller styrketræning, og det gode er at mange af disse øvelser kan du nemt lave hjemme. I en af de næste artikeller kommer vi til at se mere på hvordan du lav en masse gode træningsøvelser udelukkende ved hjælp af din kropsvægt. Dette er for mange et godt alternativ til at skulle ud og købe dyrt træningsudstyr online.

køb af træningsudstyr online

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.