skip to Main Content

Fitness salg online

Skal du ud og købe fitnessudstyr, så tænker du sikkert på, om du skal købe det over nettet, eller om du skal ud og køre land og rige rundt for at finde det helt rette udstyr i en rigtig fysisk butik. Og der vil jeg gerne spare dig for en masse tid og besvær ved at sige, at du selvfølgelig skal købe dit udstyr over nettet. På den måde sparer du både en masse penge, som du så kan bruge på mange andre ting, og samtidig sparer det dig for besværet med at besøge en masse butikker, som alligevel sikkert ikke har det, du leder efter.

F.eks. kan du købe gymnastik udstyr som Airtracks og trampoliner på mange online butikker billigt. For mange er det rigtig gode typer af fitness udstyr til at have ude i haven om sommeren, og en rigtig god måde at få lidt ekstra motion på. Selv bruger jeg rigtig meget min nye Airtrack fra GymPlay og kan bestemt anbefale en sådan hvis man er til spring gymnastik, cheerleading, parkour eller anden sport hvor lidt ekstra højde på ens spring er brugbart.

Billigt fitness online
Airtrack fitness udstyr til hjemmet

 

Så er det altså bare meget nemmere at sidde derhjemme foran computeren med en kop kaffe. Der kan man sidde i fred og ro og surfe efter lige netop det, man skal bruge. Og selvom vedkommende i den fysiske butik sikkert har en masse forstand på det fitnessudstyr, som du skal købe, betyder det ikke, at du ikke kan finde de samme informationer på nettet. Du skal bare kigge de rette steder, og kende de rette mennesker som du er sikker på ved noget om det emne.


Så skal du bruge en masse nyt fitnessudstyr, så gå ind og kig på markedet inde på nettet til at starte med. Hvis du alligevel føler, at det er helt hen i vejret, så kan du altid prøve at ringe rundt til de forskellige fysiske butikker, og høre om de skulle have udstyret på lager, og i så fald hvad de tager for det. På den måde sparer du en masse benzin på ikke at skulle ligge og køre rundt til hver enkelt butik. Men det ville være mærkeligt, hvis du ikke kan finde det, du søger, på nettet. Det burde du kunne hvad enten det er en gymnastikmåtte som en Airtrack, en Berg trampolin eller blot et sæt nye håndvægte.

Billigt fitness udstyr til hjemmetræning

Køber du fitness udstyr online

Hvad enten du køber fitness udstyr, Airtrack, trampoliner eller andet sportsudstyr online, så vær opmærksom på hvor du køber det.
Er det i en webshop uden for Danmark, skal du være opmærksom på at der kan komme store fragt udgifter, og er det også uden for EU, så risikere du at der også kommer import told, moms og andre afgiver på varen, så den bliver noget dyrere end du regnede med.
Garantien er heller ikke altid den samme ved køb i udlandet, så i langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at købe fra en Danmark online butik eller i hvert fald en europæisk. Jeg kender desværre flere som regnede med at købe noget billigt fitnessudstyr online, og endte med at betale noget mere end de havde regnet med.

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.