skip to Main Content

Fitness maskiner

Fitness maskiner – Hvis du gerne vil i gang med at træne, men du ikke rigtig har mulighed eller lyst til at tage ned i det lokale center hver eneste gang , du bare skal løbe lidt eller røre dig på anden vis, så kan det være en god løsning at få den rette fitness maskine derhjemme i stedet for. Dog skal du være klar over, at det kan komme til at koste rimelig meget at købe alt sit udstyr selv. Det er en langt billigere løsning bare at melde sig ind i et center, men hvis det ikke er på tale, så må du jo købe dit eget udstyr.

Træn derhjemme med de rette fitness maskiner

 

Læs mere om fitness udstyr til hjemmet her

Vælg det rigtige fitnessudstyr

Hvis du ender med at skal have fat i en masse nyt udstyr, så du rigtig kan få indrettet dit nye fitnesslokale derhjemme, så skal du altså ikke bare købe det første og det bedste fitnessudstyr, som du måtte falde over. Du skal først og fremmest høre dig frem, om hvilket udstyr der ville være det bedste at købe for lige netop dit vedkommende. Snak eventuelt med en, der er uddannet indenfor feltet, så du er sikker på, at vedkommende har en god og relevant viden, som du kan stole på.

En af de mere spændende typer af fitness udstyr til hjemmet er de nye Airtracks fra GymPlay. En Airtrack er en ny type gymnastik måtte med 10-30 centimer luft, hvilket gør de giver lidt ekstra bounce. Lidt som en trampolin, men langt fra lige så kraftig. Airtracks vil over de næste par år, blive noget af de mest smarte inden for gymnastik og fitnessudstyr. Jeg elsker i hvert fald min Airtrack og bruge den så ofte jeg kan. Den helt store fordel ved de mindre Airtracks, er at du kan træne hjemme med dem. Lidt som med mange fitness maskiner til hjemmet.

Gør du det, så er der en god mulighed for, at du nemt og hurtigt kan finde frem til de helt perfekte fitness maskiner til dit behov, som du kan bruge. Det er altid vigtigt at konsultere med andre mennesker, som har forstand på noget, hvis man ikke selv har det. Dog skal du bare være sikker på, at vedkommende har den rette forstand på det, så det ikke bare er tom luft, som han står og lukker ud. Det får du nemlig ikke noget ud af. Det skal være en fagkyndig, som du er sikker på, du kan stole på.

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.