skip to Main Content

Fordele og ulemper ved en Fitness bold

Der er en masse mennesker, der ønsker at komme i form, og få en pæn krop. Dette kunne være, at de har tilmeldt sig medlemskab til det nærmest fitness center. På den anden side er der nogle der vælger at få hjemme fitness-udstyr, således at de ikke skal ud af huset for at træne. De vælger udstyr på grundlag af deres behov hvilket en rigtig god ide. Den bedste ved hjemme fitness udstyr er at man kan træne når man  ønsker det.

For dem, der har besluttet at købe sådan udstyr kan fitness bolden vise sig at være noget af det bedste træningsudstyr. Hvis du har trænet i lang tid så skal du prøve fitness bold nu. Der er mange grunde til hvorfor denne bold er beundret i så stor udstrækning. Denne fitness bold, som sagt af fysioterapeuter kan helbrede problemet med rygsmerter.
Fitness bold måler ca 55 til 85 centimeter i diameter og er lavet med elastisk gummi til fleksibilitet. Det anvendes bredt af fysioterapeuter og i øvelser. Denne fitness bold er kendt af mange forskellige navne som gym ball, balance bolden, yoga bold, Pilatuss ball, Swiss ball, brænde, kostumer, terapi bolden og krop bolden og hvad ikke.

Fitness bold er god til at træne med hjemme

 

fitnessbold

En af de vigtigste årsager, der er indeholdt i fordelene ved fitness bold er, at det gør kroppen tager handlingen pr ustabilitet af bolden langs med opretholde balancen. Også, en masse muskler er sat til at arbejde på samme tid. Det har at blive forstået, når vi kæmper for at opretholde balance med bolden alle de muskler, som er sat til aktion er styrket. De muskler, der er i midten af kroppen, muskler i en abdominale og rygmuskler er dem, der er lagt fokus på at gøre alle øvelser med bolden.

Interessante del er, at man kan aldrig få kede med de øvelser, der er gjort med denne fitness bold. De fire ting, der er spændte er tålmodighed, udholdenhed, selvdisciplin og beslutsomhed. Dette er den bedste og nøjagtige form for motion som alle musklerne er tonet og resultaterne stammer er fantastisk.
Hvorfor er det så effektivt? Grunden er dens runde form. Vaklen er lavet af denne figur, som gør musklerne til at handle for at gøre det sikkert. For eksempel når du gør knasende på gulvet kun den øverste mave muskel er toner, mens når crunches er færdig med fitness bold sammen med de øverste mavemuskler de centrale muskler med ryggen og hofte muskler er tonet. Dette sker som du forsøger at bevare balancen på bolden.

Andet end skal du prøve at gøre push-ups  bold med fødder på bold ad gangen og derefter hænder på bolden. Stabilitet kan øges, når du sætte fødderne ud og mere hårdtslående når fødderne er sat tættere.

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen er uddannet fysioterapeut og har igennem de sidste 10 år arbejdet med sport og idræt. Hun underviser inden for fitness og yoga og driver bl.a. bloggen Billigt Fitnessudstyr og Alt om Træning.